Melko tavallinen leirintäaluetyöpäivä, paitsi aamulla klo 9-11 oli asiakaspalaveri, johon osallistuin puhelimitse ulkona läppäri grillikatoksen pöydällä (toisessa päässä 4 ihmistä). Näin siksi, että sain rauhan paremmin kuin leirintäalueen oleskelutilassa, johon joku saattaa tulla kokkaamaan ja kolistelemaan. Ei tietysti ollut samaa läsnäolon tuntua kuin kasvokkain.

Tein ostoksia. Reikiintyneiden kumisaappaiden tilalle ostin uudet. Ostin myös lentoliput Intiaan, johon menen heinäkuun 22. päivä kuvaamaan elämäni kuudetta täydellistä auringonpimennystä. Riski epäonnistua on suuri johtuen sateisesta monsuunikaudesta, mutta toisaalta kun pimennys on aamuvarhain, monsuuni ei ole siltä päivältä vielä alkanut.

Kuvituskuvana Raatin kenttä remontissa.

1243970883_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kun kuljin tämän ohi, muistin, että olen sittenkin käynyt kerran aiemmin Oulussa. Olen näet heittänyt tuossa kiekkoa 21-vuotiaana vuonna 1986. Samana viikonloppuna oli Alavieskan kiekkokarnevaalit. Kisa oli osa jotain eliittikisasarjaa. En pärjännyt.

Briefly in English. Normal camping area work day. I participated in a 2-hour customer meeting remotely by phone. I bought new pair of rubber boots and a flight ticket to Bhopal, India, to see the next total solar eclipse on 22nd July 2009. The photo = while I passed this Raati stadion under repair, I remembered having thrown discus there when I was 21 years old.