Jos leirintäalueita vertaa, on tämä vilkkaampi kuin se, jossa yövyin 6 viikkoa Ruotsin etätyöretkellä Karlstadissa 2008. Täällä iltaisin ruotsalaiset ja norjalaiset lapset leikkivät hippaa ja juoksevat telttani ympäri. Nuku siinä sitten. (Miksi täällä on ruotsalaisia/norjalaisia lapsia niin paljon, kysyisin, jos sattuisivat joskus pysähtymään.)

Aamulla juttelin tovin saksalaisen pyöräilijän kanssa, joka aloitti kuukausi sitten Hampurista ja jatkoi Puolan ja Baltian maiden kautta tavoitteena kiertää koko Itämeri. Vaan nyt kun täällä on aivan tolkuttoman kova tuuli (meri pauhaa valkoisena), hän mietti lepopäivää ja toista telttayötä.

Tuulesta puheen ollen, kiristin aamulla telttakangasta tarkoituksena estää turha lepatus, kun olen poissa. Kiristin liikaa, kangas repesi. Paikkaus sujui teipillä.

1243505868_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tämän lyhen kirjauksen lopetan toteamukseen, että bussi kohta odottaa ja tämän läppärin vien alueen respaan turvaan siksi aikaa, kun olen Kiiminkijoella. Palaan todennäköisesti maanantai-iltana. Silloin lienee mielenkiintoisempia valokuvia tarjolla.

Briefly in English. Wind is very strong currently. As I was tightening the tent canvas it was damaged. Fixed it with tape. Otherwise I'm getting ready for the Kiiminki river. I'll be back on Monday evening, probably.