Olen kiroillut tänään.

Kuvitelkaapa: Istun teltassa, näpyttelen tietokonetta, tuuli heiluttaa telttaa, näen sivusilmällä pään varjon telttakankaassa, ihmettelen sekunnin kaksi, mietin alitajuisesti auringon suuntaa ja missä tämän pään omistaja juuri kävelee. Tajuan, että aurinko on aika korkealla, siis kävelee teltan vieressä.

En näe henkilön ilmestyvän teltan oven ohi, vaikka se on hänen kävelysuuntansa ja ovi on auki, kuulen polkupyöräni jalan nousevan ylös...

Perkele.

Laitan läppärin syrjään, juoksen ulos sukkasillaan, näen varkaan 10 metrin päässä, juoksen perään, mutta polkupyörä on nopeampi, huudan pysäyttäkää varas, mutta mitä ilmeisimmin juuri varkaan kohdalla tepasteleva ulkomainen leirintäaluevieras ei tajua tai käsitä. Huudan ja juoksen 250 metriä minkä pääsen leirintäalueelta ulos. Merkit katoavat.

Perkele.

Käyn vielä Nallikarin uimarannalla, mutta mies ei ole siellä. Palaan teltalle. Suljen oven. Käyn respassa. Soitan poliisille ja jätän tuntomerkit 180-185cm normaalivartaloinen mies mustassa takissa, jonka selässä on kirkkaanpunainen 25cm leveä juova ylhäältä alas. Teen rikosilmoituksen netissä. Palaan teltalle. Kirjoitan tämän muistiin.

Briefly in English. My bicycle was stolen when I was in a tent using my laptop. Running after him was not enough. I mad an announcement for the police. Hope that helps.